Avoimet työpaikat

Nykyisen henkilön siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme Nurmijärven Sähkölle

Pääkirjanpitäjää

Tehtävässäsi vastaat emo- ja tytäryhtiön kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat käyttöomaisuuskirjanpito sekä veroasiat.
Toimit myös taloushallintojärjestelmän pääkäyttäjänä. Osallistut lisäksi oman alueesi kehitysprojekteihin aktiivisella työpanoksellasi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

  • soveltuvaa laskentatoimen koulutusta (esim. tradenomi)
  • usean vuoden monipuolista kokemusta kirjanpidon tehtävistä
  • hyviä IT-taitoja erityisesti Excelin ja taloushallinnon järjestelmien osalta
  • tarkkuutta ja järjestelmällistä työtapaa
  • energiatoimialan tuntemus on eduksi

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen taloushallinnon ammattilainen ja hahmotat hyvin kokonaisuudet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi pienessä tiimissä asiantuntijaroolissa.

Työsuhde on vakituinen.

sekä

Energianeuvojaa 

tekemään energiatehokkuusneuvontaa sekä energian myyntitehtäviin kohderyhmänä henkilö- ja yritysasiakkaat. Energianeuvojan tehtävä on aluksi kahden vuoden pituinen määräaikainen työsuhde. Energianeuvojan roolissa tapaat Nurmijärven Sähkön asiakkaita heidän kotonaan, yrityksissä sekä erilaisissa tapahtumissa.

Energianeuvojana osaamisaluettasi ovat erilaiset lämmitysjärjestelmät; maalämpö, kaukolämpö sekä öljylämmitys. Koulutustaustasi on todennäköisesti tekninen (AMK). Työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet ehkä tehnyt aiemmin myyntityötä energia-alalla. Tehtävässä on eduksi sähköalan urakointioikeudet ja voimassa oleva pätevyys energiatodistusten tekemiseen.

Nurmijärven Sähköllä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa arvostetaan avointa vuorovaikutusta. Yhtiö tarjoaa erinomaiset liikunta- ja lounasedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki puh 0400 270886.
Jätä hakemuksesi
ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.12.2017 mennessä Kaislanet-palveluun  https://kaislanet.eilakaisla.fi/ .
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.  

Päävalikko