Avoimet työpaikat

 
verkostoinsinööri

Haemme verkostoinsinööriä sähkönjakeluverkkojen monipuolisiin työtehtäviin.

Tehtäväsi koostuu pääsääntöisesti jakeluverkon kehitys-, käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Lisäksi avustat teknistä asiakaspalvelua (sähkönjakeluverkon liittymien suunnittelu ja rakennuttaminen sekä asiakasneuvonta). Osallistut myös jakeluverkon vianselvittely – ja päivystystehtäviin. Toimit tiiviissä yhteistyössä osaajiemme ja yhteistyöverkoston kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkövoimatekniikan insinöörin tutkinto AMK/DI. Sinulla on hyvät tietotekniikan taidot, sillä tietojärjestelmien käyttö ja kehittäminen on osa työtäsi. Eduksesi luetaan sähkönjakelualan tietojärjestelmien osaaminen esim. Trimble, Kolibri, Sonera KMP ja Headpower. Etsimme tehtävään yhteistyökykyistä, kehityssuuntautunutta ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja oma-aloitteinen, mutta samalla olet hyvä joukkuepelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa riittävää työkokemusta alalta sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvässä työyhteisössä, monipuoliset tehtävät ja osaavien työkavereiden tuen työllesi. Nurmijärven Sähköllä on erinomaiset liikunta- ja lounasedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Lisätietoja antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Riikka Ristimäki puh. 0400 270 886.

Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:lläsi palkkatoiveineen 29.3.2017 mennessä osoitteessa www.kaislanet.fi.

 

Päävalikko