Avoimet laskut löytyvät myös Ropo Onlinesta

LASKULLE MAKSUAIKAA

Mikäli tarvitset laskullesi maksuaikaa, niin Nurmijärven Sähkön asiakaspalvelu pystyy auttamaan sinua parhaiten, kun olet yhteydessä meihin laskun eräpäivään mennessä. Jos tarvitset maksuaikaa laskulle maksukehotuksen lähettämisen jälkeen, niin sinun tulisi olla yhteydessä Ropo Capitalin asiakaspalveluun puh. 09 2315 0433 tai nurmijarvensahko@ropocapital.fi. Ropo Capitalin asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15.

Mikäli et jostain syystä pääse läpi Ropo Capitalin asiakaspalveluun, niin ole yhteydessä Nurmijärven Sähkön omaan asiakaspalveluun 09 8780 7300. Autamme sinua asiassasi mahdollisimman pitkälle.

ROPO ONLINE PALVELEE 24/7

Avoimien laskujen tilanteen kuluineen näet kätevimmin suoraan Ropo Online -palvelusta osoitteesta www.ropo-online.fi. Myös avoimien laskujen PDF-kuvan saa avattua tätä kautta. Ropo Onlinen kautta ei pysty itse siirtämään laskun eräpäivää.

Ropo Capital - Ropo Online 400 x 120 sharp blue

Ropo Onlineen tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopankkitunnusten osalta tällä hetkellä palveluun kirjautuminen onnistuu Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Handelsbankenin, Ålandsbankenin, S-Pankin, Aktian, POP Pankin, Säästöpankin ja Oma Säästöpankin tunnuksilla.

LASKUJEN MAKSAMINEN ROPO ONLINEN KAUTTA

Laskun maksaminen onnistuu myös Ropo Onlinessa ja tätä maksuväylää käyttämällä tieto maksetusta laskusta tulee meille muita väyliä nopeammin. Valitettavasti maksaminen Ropo Onlinessa ei onnistu tällä hetkellä kaikkien pankkien tunnuksilla. Seuraavien pankkien tunnuksilla laskun maksaminen onnistuu: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Aktia ja Säästöpankki. Mikäli sinun pankkiasi ei löydy listasta, niin voit maksaa laskun omassa verkkopankissasi Ropo Onlinesta saatavien tietojen perusteella (saaja, tilinumero, viitenumero, summa).

Ropo Onlinessa on myös mahdollista valtuuttaa toinen henkilö hoitamaan laskuasioitasi. Antamasi valtuutus näkyy Ropo Capitalin asiakaspalvelussa, jonka jälkeen valtuutettu henkilö voi asioida puolestasi.

Mikäli Ropo Capital on pyytänyt sinulta tilinumeroa hyvityksen palautusta varten, niin voit ilmoittaa tilinumeron Ropo Onlinen kautta.

Päävalikko