Harhaanjohtavaa puhelinmyyntiä Nurmijärven Sähkön nimissä

Olemme saaneet asiakkailta huolestuneita yhteydenottoja Nurmijärven Sähkön nimissä tapahtuvasta puhelinmyynnistä. Puhelinmyyjä on kertonut asiakkaille, että he tekevät yhteistyötä Nurmijärven Sähkön kanssa. Tämä tieto ei pidä paikkaansa.

Puhelinsoitoista asiakkaamme on saanut sen käsityksen, että kyseessä on Nurmijärven Sähkön asialla oleva henkilö. Asiakkaille tarjotaan määräaikaista sähkösopimusta, jota verrataan Nurmijärven Sähkön toistaiseksi voimassa olevan sähkötuotteen hintaan. Kun asiakas on pyytänyt kirjallista tarjousta, on lähetetty suoraan sähkösopimus. Toinen tapa on kertoa asiakkaalle kertauksena kaikki puhelimessa markkinoitu (verrattu edelleen väärään tuotteeseen) ja pyytää vastaamaan siihen kertomuksen jälkeen: ”Kyllä”. Tausta tälle on, että puhelu nauhoitetaan ja myyjä todistaa tällä jääneensä siihen käsitykseen, että asiakas on ymmärtänyt täydellisesti kerrotun. Asiakkaalla on mahdollisuus 14 päivän ajan perua tilauksensa, mutta useimmiten myyjän asiakaspalvelu ei ole ollut enää tavoitettavissa.

Nurmijärven Sähkön puhelinmyyntiä tehdään yhtiön omista puhelinnumeroista toimiston aukioloaikoina klo 8−16 ja korostamme tässä yhteydessä, että omat määräaikaiset sähkösopimustuotteet ovat tällä hetkellä erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Samassa yhteydessä haluamme viestiä ja kiittää omien asiakkaidemme luottamuksesta palvelevaan ja paikalliseen otteeseemme. Energiateollisuuden asiakaskunnalleen toteuttamassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa sijoituimme hienosti 2. sijalle 14 energiayhtiön verrokkiryhmässä, jossa oli mukana myös meitä isompia kaupunkiyhtiöitä. Kiitos luottamuksesta!

Jos asiakkaamme kokee tehneensä sähkösopimuksen vahingossa harhaanjohtavan myyntitavan johdosta ja myyntitilanne muutoin on ollut epäselvä, kannattaa välittömästi ottaa yhteyttä Nurmijärven Sähkön asiakaspalveluun puh. (09) 8780 7300, arkisin klo 8–16.

Päävalikko