Biolämpölaitos
Etusivu / Kaukolämpö

Kaukolämpö läheltä Nurmijärveltä

Kaukolämpö on ekologinen ja varmatoiminen ratkaisu kiinteistön lämmitykseen. Siksi se onkin vakiinnuttanut paikkansa Suomen suosituimpana lämmitysmuotona. Nurmijärven Sähkö Oy on energiayhtiö, jonka kaukolämpö tuotetaan keskitetysti paikallisissa lämpökeskuksissa. Myymme lämpöä Nurmijärven kunnan keskustaajamiin kirkonkylälle, Klaukkalaan ja Rajamäelle. Liittyminen jakeluverkkoon on vaivatonta, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ekologista kaukolämpöä

Kaikki kaukolämpö on lämpöä, jota tuotetaan Nurmijärven kirkonkylän, Klaukkalan ja Rajamäen lämpölaitoksissa. Lämpö tuotetaan kotimaisilla ja ympäristöystävällisillä polttoaineilla, joten se on paras valinta myös ympäristön kannalta. Käytämme paikallista puuhaketta, jonka osuus lämmön tuotannossa polttoaineena on yli 95 %. Kaukolämpö on myös edullinen ja hinnaltaan vakaa energiamuoto, joten se lämmittää tilat kilpailukykyiseen hintaan. Se on myös turvallinen, toimitusvarma ja energiatehokas, minkä vuoksi yhä useampi valitsee sen kotinsa lämmitysmuodoksi.

Isojen kiinteistöjen lämmitys

Kaukolämpö soveltuu erinomaisesti myös isojen kiinteistöjen, kuten kerrostalojen, yritystilojen ja teollisuuskiinteistöjen lämmitykseen. Sen avulla suuretkin tilat saadaan lämmitettyä tehokkaasti ja edullisesti. Lämpöä käytetään pääasiassa paikallisten rakennusten ja käyttöveden lämmitykseen, mutta myös esimerkiksi Klaukkalan urheilualueen tekonurmikentän lämmitykseen. Käyttökohteet ovat moninaisia, koska kaukolämpö taipuu moneksi. Se sopii kaikentyyppisten, niin uusien kuin vanhojenkin kiinteistöjen lämmittämiseen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Edullinen kaukolämpöpaketti

Kaukolämpöpaketti on toimiva ja edullinen ratkaisu kaikenlaisiin kohteisiin. Laitteisto mahtuu pieneenkin tilaan, ja se on yksinkertainen ja varmatoiminen. Se ei myöskään vaadi valvontaa eikä likaa ympäristöään. Kaukolämpöpaketti tuo lämmön kotiisi luotettavasti joka hetki. Saat käyttöösi tehokkaat ja viimeisintä tekniikkaa hyväksi käyttävät ratkaisut, jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen. Jos olet rakentamassa omakotitaloa lämpöverkon viereen, on se mahdollista kytkeä jakeluverkkoon. Kotisivujemme verkostokartoista voit tarkistaa, sijaitseeko lämpöputki lähellä. Jos jakeluverkko on saatavilla kiinteistön sijaintialueella, kannattaa se hyödyntää - kaukolämpö on aina ympäristön kannalta suositeltavin vaihtoehto.

Kaukolämpö tulee läheltä

Nimestään huolimatta kaukolämpö on lähilämpöä, jota saadaan Nurmijärven paikallisista lämpökeskuksista. Nurmijärven Sähkö Oy on energiayhtiö, joka palvelee asiantuntevasti kaikissa sähköön ja lämmitykseen liittyvissä asioissa. Palvelemme kaikkia alueen asukkaita kotitalouksista yrityksiin ja taloyhtiöihin saakka. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista! Katsotaan yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva lämmitysratkaisu.

Päävalikko