Etusivu / Kaukolämpö / Biolämpö

Biolämpö on vihreä valinta

Paikallinen lämmöntuottaja Nurmijärvellä

Nurmijärven Sähkö Oy tuottaa lähes kaiken asiakkaiden lämmöntarpeen biolämmöllä. Tuotamme lämpöä keskitetysti paikallisissa biolämpökeskuksissa, jotka sijaitsevat Nurmijärven kirkonkylässä, Klaukkalassa ja Rajamäellä. Biolämpö on ekologinen ja luontoa säästävä lämmitysmuoto, joka on samalla myös edullinen ja varmatoiminen ratkaisu. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lähienergiaa parhaimmillaan

Lähienergia tuotetaan uusiutuvista energialähteistä. Suomessa biolämpölaitokset tuottavat energiaa enimmäkseen puuperäisistä polttoaineista. Meillä biolämpö saadaan paikallisesta puuhakkeesta, jonka osuus lämmöntuotannon polttoaineena on yli 95 %. Sen etuja ovat pienemmät ympäristövaikutukset sekä uusiutuvuus, mikä tukee kestävän kehityksen periaatteita.

Miksi kannattaa valita biolämpö?

Biolämpö tuo mukanaan useita etuja. Se on kuluttajalle edullinen, turvallinen ja luotettava lämmitysmuoto. Kun kasvihuonepäästöt pienenevät, myös ilmastonmuutos hidastuu.  Samalla myös muut energiatuotannon haittavaikutukset, kuten raskasmetalli- ja rikkipäästöt vähenevät. Kun valitset kotimaisen lähienergian, edistät työllisyyttä ja energiatuotannon omavaraisuutta.

Suomessa energiateollisuudessa syntyy vuosittain tuhkaa noin 1,5 miljoonaa tonnia ja tästä iso osa päätyy kaatopaikoille hyödyntämättömänä. Me Nurmijärven Sähkössä olemme halunneet panostaa ekologisuuteen ja biolämpötuotannossamme syntyvä lehtotuhka kierrätetäänkin jatkojalostettuna metsälannoitteiksi ja maanrakennustuotteiksi. Näin tuhka menee hyötykäyttöön eikä kuormita ympäristöä.

Ympäristövastuullinen energiayhtiö

Kun etsit ratkaisua kiinteistön lämmitykseen, Nurmijärven Sähkö Oy palvelee. Olemme luotettava ja ympäristövastuullinen sähköyhtiö, jonka biolämpökeskuksissa tuotettu biolämpö kulkeutuu paikallisten yritysten ja asukkaiden tarpeisiin. Jos kiinteistösi sijaitsee Nurmijärvellä tai lähialueilla, ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

Päävalikko