Biolämpö syntyy hakkeesta
Etusivu / Kaukolämpö / Biolämpö

Kaukolämpö on vihreä valinta

Paikallinen lämmöntuottaja Nurmijärvellä

Kaukolämpö on vahvinta osaamistamme — Nurmijärven Sähkö Oy tuottaa lähes kaiken asiakkaiden lämmöntarpeen puupohjaisilla polttoaineilla. Tuottamastamme kaukolämmöstä jopa 97 % on puupolttoaineilla tuotettua lämpöä. Lämmön tuottamisesta vastaa keskitetysti aina paikallinen lämpökeskus, joita sijaitsee Nurmijärven kirkonkylässä, Klaukkalassa ja Rajamäellä. Kaukolämpö onkin ekologinen ja luontoa säästävä lämmitysmuoto, joka tarjoaa samalla myös edullisen ja varmatoimisen ratkaisun. Tutustu paremmin kaukolämmön hinnastoon sekä liity Nurmijärven Sähkön kaukolämpöverkkoon.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

KAUKOlämpökeskus tuottaa Lähienergiaa

Lähienergia tuotetaan uusiutuvista energialähteistä. Suomessa lämpölaitokset tuottavat energiaa enimmäkseen puuperäisistä polttoaineista. Meillä kaukolämpö saadaan paikallisesta puuhakkeesta, jonka osuus lämmöntuotannon polttoaineena on yli 95 %. Sen selkeitä etuja ovat pienemmät ympäristövaikutukset sekä uusiutuvuus, jotka tukevat vahvasti kestävän kehityksen periaatteita.

Miksi kannattaa valita KAUKOlämpö?

Kaukolämpö tuo mukanaan useita etuja. Kuluttajalle se on edullinen, turvallinen ja luotettava lämmitysmuoto. Suuremmassa mittakaavassa taas kasvihuonepäästöt pienenevät sekä ilmastonmuutos hidastuu. Samalla myös muut energiatuotannon haittavaikutukset, kuten raskasmetalli- ja rikkipäästöt vähenevät. Lisäksi kun valitset kotimaisen lähienergian, edistät työllisyyttä ja energiatuotannon omavaraisuutta.

Suomessa energiateollisuudessa syntyy vuosittain tuhkaa noin 1,5 miljoonaa tonnia ja tästä iso osa päätyy kaatopaikoille hyödyntämättömänä. Me Nurmijärven Sähkössä olemme halunneet panostaa ekologisuuteen, jonka vuoksi esimerkiksi kaikki lämpökeskusten tuotannossa syntyvä lentotuhka kierrätetään jatkojalostettuna metsälannoitteiksi ja maanrakennustuotteiksi. Näin tuhka menee hyötykäyttöön, eikä kuormita ympäristöä.

Ympäristövastuullinen energiayhtiö

Kun etsit ratkaisua kiinteistön lämmitykseen, Nurmijärven Sähkö Oy palvelee sinua. Olemme luotettava ja ympäristövastuullinen sähköyhtiö, jonka lämpökeskukset tuottavat kaukolämpöä paikallisten yritysten ja asukkaiden tarpeisiin. Jos kiinteistösi sijaitsee Nurmijärvellä tai lähialueilla kuten Jokela, Tuusula tai Kivistö, ota yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme (09) 8780 7300 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi.

OTA YHTEYTTÄ

 

Päävalikko