Etusivu / Kaukolämpö / Lämmön hinnastot

Kaukolämmön hinta

Mistä kaukolämmön hinta muodostuu?

Kaukolämmön hinta muodostuu energiamaksusta, perusmaksusta ja arvonlisäverosta. Kaukolämpöverkkoon liittyneet asiakkaat maksavat energiamaksun käyttämästään lämpöenergiasta sekä perusmaksun tilaamastaan sopimustehosta. 

Lämmön myyntihinnastosta löydät tarkemmat tiedot energiamaksusta sekä perusmaksusta.

vakaa ja edullinen KAUKOLÄMPÖ

Meillä kaukolämmön hinta on aina vakaa ja edullinen, sillä kaukolämpö ei vaadi valvontaa tai jatkuvia toimenpiteitä. Kaikki meillä tuotettu kaukolämpö tuotetaan nimestään huolimatta Nurmijärven paikallisissa kaukolämpölaitoksissa Nurmijärven kirkonkylällä, Klaukkalassa sekä Rajamäellä. Paikallisen puuhakkeen osuus lämmön tuotannossa polttoaineena on jopa yli 95 %, jonka vuoksi kaukolämpö on erittäin kilpailukykyinen lämmitysmuoto. Kaukolämpö sopii kaikenlaisten kohteiden lämmitykseen aina suurista kiinteistöistä pieniin omakotitaloihin, joten sen avulla kiinteistön lämmittäminen on paitsi edullista, mutta myös turvallista.

Valitse lämmitysmuodoksi edullinen kaukolämpö

Kun etsit edullista lämmitysmuotoa kiinteistön lämmitykseen, Nurmijärven Sähkö Oy palvelee sinua. Meidän kauttamme saat kaukolämmön aina kilpailukykyiseen hintaan. Kirkonkylän, Klaukkalan ja Rajamäen verkostokartoista voit myös tarkistaa, sijaitseeko lämpöputki lähellä sinua.

Haluatko liittyä kaukolämpöverkkoon? Soita asiakaspalveluumme (09) 8780 7300 tai laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi

OTA YHTEYTTÄ!

Päävalikko