Muutoksia laskutuksessa

Nurmijärven Sähkön tilinumero muuttuu ja laskun ulkoasua päivitetään. Saatavien perintä siirtyy Intrum Oy:ltä Ropo Capital Oy:lle. Myös virheellisten suoritusten käsittelyyn tulee muutoksia.

Tilinumeron muutos

Tilinumeromme on muuttunut. Muutos koskee uusia laskuja eli lasku maksetaan aina laskulla näkyvälle tilille. Päivitämme uuden tilinumeron kaikkiin lähettämiimme laskuihin automaatti-
sesti (paperi, e-lasku, verkkolasku ja suoramaksu). Muistathan kuitenkin tarvittaessa vaihtaa uuden tilinumeron verkkopankkisi maksupohjaan. Maksamalla laskun oikealle tilille nopeutat sen käsittelyä ja vältyt maksuhuomautuksilta. Muut laskutusyhteystietomme pysyvät ennallaan. Uusi Osuuspankin tilinumeromme on: FI76 5092 0920 4342 38.

Laskuilla esitettävä informaatio

Laskuilla esitettävän informaation tarkkuutta lisätään. Jatkossa energiaveron yhteydessä kannettava lakisääteinen huoltovarmuusmaksu esitetään laskuerittelyllä omana rivinään. Aiemmin huoltovarmuusmaksu on esitetty osana sähköveroa.

Laskujen maksaminen

Jos tarvitset laskullesi maksuaikaa, niin Nurmijärven Sähkön asiakaspalvelu pystyy auttamaan sinua parhaiten, kun olet yhteydessä meihin laskun eräpäivään mennessä. Jos tarvitset maksuaikaa laskulle maksukehotuksen lähettämisen jälkeen, niin sinun tulisi olla yhteydessä Ropo Capitalin asiakaspalveluun puh. 09 2315 0433 tai nurmijarvensahko@ropocapital.fi. Ropo Capitalin asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15.

Virheellisesti maksetut ylisuoritukset käsitellään siten, että maksut siirretään ensisijaisesti kohdistettavaksi seuraavalle laskulle. Tästä ei aiheudu asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Mikäli ylisuoritus halutaan palautettavaksi asiakkaan pankkitilille, peritään käsittelymaksu Ropo Capitalin toimesta.

Saatavien perintä

Uusi perintätoimistokumppanimme on Ropo Capital Oy. Jatkossa kaikki perintään liittyvät asiakaskirjeet lähetetään heidän toimestaan. Perintään liittyvät kulut laskutetaan Ropo Capitalin hintojen mukaisesti, mikä voi aiheuttaa muutoksia aiempiin laskutusperusteisiin verrattuna. Esimerkiksi maksusopimuksesta veloitetaan jatkossa erillinen maksu.

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme 09 8780 7300 tai asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi.

Päävalikko