Avoimet työpaikat

Nurmijärven Sähkö on menestyvä energiayhtiö, jonka keskeinen liiketoiminta muodostuu sähkön myynnistä ja -siirrosta, sekä kaukolämpötoiminnasta. Energian tuotannosta yli 95 % tuotetaan kotimaisilla biopolttoaineilla. Toimialueella on noin 25 000 asiakasta ja liikevaihto vuonna 2017 oli 30,4 M€. Yhtiön palveluksessa on 33 henkilöä. Vuonna 2018 Nurmijärven Sähkö täyttää 100 vuotta.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kaukolämpöasentajaa

Tehtäviin kuuluvat lämpökeskusten kunnossapito- ja käyttötehtävät, verkkojen/laitosten ennakkohuolto, ylläpito ja vianetsintä. Kaukolämpöasentaja osallistuu myös varallaoloon.

Tehtävään sopiva koulutus on esimerkiksi kaukolämpöasentajan ammattitutkinto, LVI-alan peruskoulutus, kone- ja metallipuolen koulutus tai sähköalan peruskoulutus. Kokemus tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapito tehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja B-ajokortti. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme myös mahdollisuutta suorittaa kaukolämpöasentajan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksella.

Sinua odottaa mielenkiintoinen vakituinen työ, hyvät työsuhde-edut ja mukava työyhteisö. Nurmijärven Sähköllä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa arvostetaan avointa vuorovaikutusta. Yritys tarjoaa erinomaiset liikunta- ja lounasedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Täytä profiilisi ja liitä CV:si osoitteessa https://bit.ly/2I1V8EK 12.8.2018 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa 2-5.7.2018 ja 7-9.8.2018, Personalhuset Staffing Group, rekrytointipäällikkö Marja Heinimäki, 040-547 8563.

 

Päävalikko