Etusivu / Nurmijärven Sähkö / Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Asiakaspalvelija / ohjelmistoasiantuntija

Asiakaspalvelutaitoinen IT-osaaja vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle

Etsimme IT-osaajaa, joka nauttii asiakaspalvelutyöstä. Tässä kaksoisroolissa valtaosa työajastasi pitää sisällään asiakaspalvelua ja myyntiä eri palvelukanavia käyttäen. Lisäksi toimit tiettyjen asiakaspalveluun liittyvien ohjelmistojen pääkäyttäjänä vastaten myös näiden ohjelmien sisäisistä koulutuksista.

Työ on vakituinen kokopäivätyö ja toimipisteesi tulee sijaitsemaan Nurmijärven kirkonkylällä. Tehtävässä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Sinulta löytyy koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta IT-alan tehtävistä sekä asiakaspalvelusta ainakin parin vuoden ajalta. Lisäksi omaat aitoa intoa sekä ICT-alaa että asiakaspalvelutyötä kohtaan. Olet ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen positiivisen asenteen omaava tekijä, joka tuntee olonsa kotoisaksi niin puhelimitse tai sähköisesti tapahtuvassa neuvonnassa kuin asiakkaita kasvotusten tavatessaankin. Omaat myös tiukan paikan tullen paineensietokykyä. Kykenet viestimään asiakkaiden kanssa sujuvasti myös englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Suomen kielen taitosi on erinomainen ja kykenet tuottamaan kieliopillisesti virheetöntä tekstiä.

Tarjoamme sinulle rennon työyhteisön sekä erinomaiset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, lounas-/virike-edut ja oman kuntosalin käyttö.

Lisätietoa tehtävästä antaa Eezy Henkilöstöpalveluiden HR-koordinaattori Maria Pahl, puh. 044 970 1693.

Olisitko sinä oikea tekijä? Lähetä ansioluettelon ja hakukirjeen sisältävä hakemuksesi palkkatoiveineen maria.pahl@eezy.fi viimeistään 28.11.2021, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.