Etusivu / Nurmijärven Sähkö / Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Palveluneuvoja

Nurmijärven Sähköllä riittää vilskettä ja etsimmekin nyt asiakaspalvelutiimin lisävahvistukseksi

palveluneuvojaa

määräaikaiseen, vuoden loppuun kestävään (31.12.2023) työsuhteeseen

 

Mitä tulisit tekemään?

Palveluneuvojana palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse, kasvotusten sekä chatin välityksellä. Olet asiakkaiden tukena esimerkiksi sähkösopimusasioissa, laskutukseen liittyvissä kysymyksissä sekä tarjous- ja kulutuskysymyksissä. Kasvotusten asiakkaita palvelet päivystysvuorossa, mutta työtä on mahdollista tehdä pari päivää viikossa etänä.

Asiakaspalvelu on auki arkisin 8-16. Työpaikka sijaitsee osoitteessa: Kauppanummentie 1, 01900 Nurmijärvi.

Työ on kokoaikainen ja vuoden loppuun asti kestävä määräaikaisuus johtuen asiakaspalvelun lisäresurssitarpeen arvioidusta tilapäisyydestä. Työsuhde solmitaan suoraan Nurmijärven Sähkön kanssa.

Mitä etsimme?

Etsimme tiimiimme sosiaalista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Olet tehnyt asiakaspalvelua niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä sinulta löytyy taskustasi kaupallisen koulutuksen paperit. Asiakaspalvelu on välillä hektistäkin, joten sinulla pysyy useat langat käsissä samanaikaisesti. Työssä on enenemässä määrin englannin kieltä puhuvia asiakkaita, joten pärjäät suomen kielen lisäksi myös hyvin englannin kielellä. Katsomme eduksesi kokemuksen energia-alalta, mutta saat työhön perehdytyksen, joten asenne ratkaisee!

Miksi meille?

Nurmijärven Sähkö on vakaa työnantaja, jossa työntekijät viihtyvät ja tästä kertovatkin yrityksen pitkät työsuhteet. Tarjoamme sinulle joustoa työaikaan, lounas- ja virike-edun sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. Työergonomiastasi huolehditaan muun muassa sähköpöydillä ja muilla tarvittavilla työvälineillä. Voitkin esimerkiksi levähtää työpäivän päätteeksi rentoutumalla toimiston hierontatuolissa. Pienessä paikallisessa yrityksessä saat vaihtelevuutta ja monipuolisuutta työhösi eikä tässä työssä tule tylsää päivää. Sinut ottaa ilolla vastaan rempseä ja huumorintajuinen tiimi!

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.2.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Valittavalle henkilölle suoritetaan huumausainetestaus.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Hannamari Ukkoseen, puh. 040 847 8146 tai hannamari.ukkonen@biisoni.fi

Päävalikko