Etusivu / Online-palvelu

Online-palvelut

Tervetuloa käyttämään Nurmijärven Sähkön Online-palveluita!

Online-palveluiden kautta voit hoitaa yleisimpiä sähköön liittyviä asioita mihin vuorokauden aikaan tahansa! Valitse, mitä online-palveluita haluat käyttää klikkaamalla Online- tai Venla-kirjautumispainiketta. (Venla-palveluun tulet myös jatkossa pääsemään suoraan uuden Online-palvelun kautta, mutta valitettavasti ominaisuus ei ole vielä käytössä).

Online-palvelu kuluttaja-asiakkaille

Uusi Online-palvelumme avautui asiakkaidemme käyttöön toukokuussa 2022. Palvelu on tullut vaiheittain käyttöön. Tällä hetkellä siellä voi tarkastella omia asiakas-, sopimus- ja laskutietojaan. Myös laskujen PDF-kuvat saa auki palvelusta.

Valitettavasti uusien sopimusten tekeminen ei vielä ole mahdollista uuden palvelumme kautta, mutta tulee mahdolliseksi keväällä 2023. Nurmijärven Sähköverkko Oy:n alueella asuvat asiakkaat pääsevät siirtymään ja päivittämään tietojaan keskeytysviestintäpalveluun.

Huom! Ensimmäisellä kerralla palveluun pitää rekisteröityä vahvan tunnistautumisen kautta, jonka jälkeen voit luoda itsellesi salasanan.

Käyttäjätunnuksena toimii rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoite. Vanhan Online-palvelun käyttäjiä ei ole siirretty automaattisesti uuden Online-palvelun käyttäjiksi vaan uuteen palveluun pitää rekisteröityä uudestaan.

KIRJAUDU ONLINE-PALVELUUN TÄSTÄ!

Venla

Täällä voit rekisteröitymättä seurata omaa sähkön- ja lämmönkäyttöäsi tunneittain, päivittäin tai kuukausittain. Voit täältä myös tarkastella vuosiraporttia kulutuksestasi. Tämä palvelu on käytettävissä niillä asiakkaillamme, joille on asennettu etäluettava mittari.

HUOM! Venla-palvelu tulee siirtymään Online-palvelun sisälle keväällä 2023 ja suora kirjautuminen Venlaan kotisivujen kautta tulee poistumaan. Muutoksen jälkeen Venlaan pääsee vain Online-palvelun kautta Online-palvelun tunnuksilla eli sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmällä.

HUOM! Venla App on jäänyt pois käytöstä Venlan tulevan päivityksen vuoksi. Uutta Venlaa käytetään suoraan netin kautta, ei sovelluksella.

Tiedot päivittyvät kerran päivässä palvelimelle.

Optimoitu selaimille:
Edge, Firefox, Google Chrome (uusimmat versiot)

Kirjaudu Venla-palveluun tästä!

Ongelmia Onlineen rekisteröitymisessä? Syynä on todennäköisesti jokin seuraavista:

  1. Sopimustietosi asiakastietojärjestelmässämme ovat eri henkilön henkilötunnuksella (esim. puolison): Rekisteröityminen tulee tehdä sen henkilön verkkopankin kautta, jonka nimellä ja henkilötunnuksella sopimukset ovat (1. nimi sopimuksessa/laskussa).
  2. Asiakastietojärjestelmästämme puuttuu henkilötunnuksesi tai sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia: Lähetä tietosi ”Ilmoita tietosi” -lomakkeella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
  3. Asunto-osakeyhtiöiden ja pk-yritysten rekisteröityminen vaatii edustajakäsittelyn, johon tarvitsemme valtakirjan yritykseltä. Alla lisätietoa asiasta.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaiden tulee täyttää valtakirja, jolla yritys valtuuttaa edustajansa käyttämään Online-palvelua.

Lataa valtakirja täältä:
Valtakirja_Online_yritykset.pdf

Allekirjoitettu valtakirja palautetaan joko skannattuna sähköpostitse: asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi tai postitse: Nurmijärven Sähkö Oy, PL 4, 01901 Nurmijärvi.

Yrityksen vastuulla on huolehtia, että valtakirja on ajan tasalla valtuuksien osalta.

Kun valtakirja on vastaanotettu, niin tämän jälkeen Nurmijärven Sähkö Oy perustaa yritysasiakkaalle tunnukset ja lähettää ne asiakkaalle.

Päävalikko