Etusivu / Palvelumme / Kaapelinäyttö

Kaapelinäytöt

Ennen kaivutöiden aloittamista on hyvä varmistaa, että kaivureitillä ei kulje maakaapeleita tai muuta verkostoa, joka voi vahingoittua kaivutöiden yhteydessä.

Nurmijärven Sähköverkon kaapeleiden näyttäminen on asiakkaillemme ilmaista. Asiakkaan omistamien, mittarinjälkeisien kaapeleiden näyttämisestä veloitetaan palveluhinnaston mukainen hinta.

Kaapelitiedustelun voi tehdä Keypro Oy:stä numerosta 0800 133 544 (arkisin klo 7-17) tai internetsivulta www.kaivulupa.fi.

Sähköinen palvelu vaatii rekisteröitymisen ennen käyttöönottoa. Saadaksesi tarkempia tietoja kaapeleista ja maanalaisista rakenteista kirjaudu Kaivulupa-palveluun.

Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta palveluun, rekisteröidy käyttäjäksi. Kaivulupa.fi tarkistaa rekisteröinnin yhteydessä antamasi tiedot ja avaa käyttäjätunnuksen yhden arkipäivän kuluessa.

Kaivulupa.fi palvelusta löytyy Nurmijärven Sähkö konsernin omistamat kaapelit ja kaukolämpöjohdot. Lisäksi siellä on meidän tiedossa olevat Nurmijärven kunnan omistamat tievalokaapelit.

Päävalikko