Etusivu / Sähkö- ja lämmityskatkot / Keskeytysviestintäpalvelu

Keskeytysviestintäpalvelu

Otimme vuoden 2014 lopulla käyttöön keskeytysviestintäpalvelun, jonka avulla saat reaaliaikaisesti tietoa sähkönkäyttöpaikkaasi kohdistuvista sähkönjakeluhäiriöistä joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jatkossa myös huolto- ja kunnossapitotöistä johtuvista suunnitelluista sähkönjakelukeskeytyksistä ilmoitetaan palvelun kautta. Palvelu on maksuton.

Jos asiakastietojärjestelmästämme löytyi automaattiseen aktivointiin mennessä matkapuhelinnumerosi, liitimme sinut palvelun piiriin automaattisesti. Jos et ole saanut aktivointiviestiä, mutta haluat saada palvelun käyttöösi, voit aktivoida palvelun kirjautumalla Online-palvelumme kautta keskeytyspalveluun. Online-palveluun pääset tästä.

Viestit palvelustamme lähetetään oletuksena klo 8-22 välisenä aikana. Jos haluat viestit katkoista 24h, niin voit muuttaa asetuksia itse Online-palvelussamme tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Käytännössä oletusaikavälin ollessa päällä asiakas saa yöllä tapahtuneesta sähkökatkosta viestin seuraavana aamuna klo 8.

Lisätietoja palvelun käyttöönotosta saat asiakaspalvelustamme.

Keskeytysviestintäpalvelu toimii kaikilla muilla selaimilla, poislukien Internet Explorer 9-versio.

Käyttöohje keskeytysviestintäpalveluun löytyy täältä:
Keskeytysviestintäpalvelun käyttöohje

Päävalikko