ekologinen-tuulivoima

ekologinen-tuulivoima

Tuulisähkö — Ekologista tuulivoimaa

Tuulisähkö on kestävästi tuotettua uusiutuvaa energiaa, joka tarjoaa ekologisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon sähkönkulutuksen kattamiseen. Ekologista tuulivoimalla tuotettu tuulisähköä voidaan nyt ostaa myös käyttäjäystävällisinä osuuksina, jotka eivät ole riippuvaisia kuluttamasi sähkön määrästä. Sinä vain päätät, kuinka suuren osuuden sähkölaskustasi haluat kattaa tuulivoimalla.

Osta osa sähköstäsi tuulisähkönä!

Tarjoamme sähkönmyyntiasiakkaillemme nyt mahdollisuuden ostaa ympäristöystävällistä tuulisähköä osuuksina, jolloin asiakkaat voivat itse valita, ostavatko he taloutensa koko sähkönkulutuksen tuulisähköllä tuotettuna tai vain osan siitä.

tuulisähkön hinta

Tuulisähkön hinta koostuu seuraavista osuuksista:

  • 1000 kWh tuulivoimaa vuodessa maksaa 2 €/kk
  • 5000 kWh tuulivoimaa vuodessa maksaa 5 €/kk nykyisen voimassaolevan sähkönmyyntisopimuksen hinnan lisäksi.

Osuuksien määrä riippuu sinusta, ei kulutuksestasi

Jos haluat ostaa suuremman osan kiinteistösi sähkön kulutuksesta tuulisähköllä tuotettuna, voit ostaa useamman osuuden. Näin ollen esimerkiksi 10 000 kWh (2 x 5000 kWh:n osuutta) vuodessa tuulisähkönä tuotettuna maksaa normaalin sähkön hintasi lisäksi 10 €/kk.

Käytännössä hinnoittelumalli lisää sähkölaskun perusmaksun osuutta, eikä ole riippuvainen energiankulutuksestasi. Ostamalla tuulivoimaosuuden mahdollistat meille arvojesi mukaisen tavan hankkia sähköäsi nyt ja tulevaisuudessa!

Tilaa nyt

Tilaa tuulisähkö kotiin soittamalla asiakaspalvelumme numeroon (09) 8780 7300 tai laittamalla sähköpostia asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi

NS_Tuulienergia.pdf (Esite ja myyntiehdot)

Lisätietoa tuulisähköstä www.suomenvoima.fi