Tuulisähkö — Ekologinen vihreä sähkö

Tuulisähkö on kestävästi tuotettua uusiutuvaa energiaa, joka tarjoaa ekologisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon sähkönkulutuksen kattamiseen. Ympäristöystävällinen, tuulivoimalla tuotettu tuulisähkö on hieman tavallista sähköä kalliimpaa, mutta esim. yleissähköasiakkaalle kerrostalossa kustannus on 10-20 euroa vuodessa. Pienennä hiilijalanjälkeäsi ja vaihda vihreään sähköön!

Osta sähkösi 100 % tuulisähkönä!

Tarjoamme sähkönmyyntiasiakkaille tuulisähköä, joka on täysin tuotettu osaomistamistamme tuulivoimapuistoista Suomessa. Tällä hetkellä omistamme Suomen Voiman kautta Haminan Mäkelänkankaan puistoa ja Kopsa II puistoa Raahessa. Vuonna 2022 otettiin loppuvuodesta kaksi uutta puistoa (Parha ja Hankila) käyttöön, joissa olemme myös mukana. Vuonna 2023 saimme tuulivoimaa taseeseemme Keson ja Kaukaisen tuulivoimapuistoista. Tuulivoimahankintamme määrä nousi merkittävästi. Vuonna 2023 saamme myymästämme sähköstä jo yli 40 % omista tuulivoimapuisto-osakkuuksista.

tuulisähkön hinta

Tuulisähkön hinta 2 vuoden kiinteähintaiselle sopimukselle on tänään: 10,54 snt/kWh + 3,95 eur/kk (alv 24%, päivitetty 5.03.2024).

Tilaa tuulisähkö kotiin soittamalla asiakaspalvelumme numeroon (09) 8780 7300 tai laittamalla sähköpostia asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi

Lisätietoa tuulisähköstä www.suomenvoima.fi

Tuulisähkö on ympäristöystävällistä sähköä!

Päävalikko