Etusivu / Sähkö / Sopimusmuutokset ja muutto / Myyntisopimuksen peruuttaminen

Myyntisopimuksen peruutusoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa Nurmijärven Sähkö Oy:n kanssa tekemänne sähkösopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Sopimuksen peruutusoikeus ei koske yritysasiakassopimuksia.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla alla olevalla sähköisellä lomakkeella, postitse tai sähköpostilla. Voitte halutessanne peruuttaa myös puhelimitse tehdyn sopimuksen.

Voitte käyttää alla olevaa peruutuslomaketta täyttämällä sen, mutta tämän lomakkeen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksenne, niin sopimuksemme raukeaa. Jos olette pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukainen korvaus.

Peruutuslomake

Ilmoitan/Ilmoitamme, että haluan/haluamme peruuttaa tekemäni/tekemämme sähkösopimuksen Nurmijärven Sähkö Oy:n kanssa.

Huom! Käytä lomaketta vain uuden sopimuksen perumiseen ei esim. muuttoilmoituksena. Muuttoilmoituksen voit tehdä kätevästi Online-palvelumme kautta.

Päävalikko