Etusivu / Sähkönsiirto / Kehittämissuunnitelman asiakaskuuleminen

Vaikuta Nurmijärven Sähköverkon kehittämissuunnitelmaan!

Me Nurmijärven Sähköverkolla haluamme esitellä asiakkaillemme jakeluverkon kehittämissuunnitelmamme. Kehittämissuunnitelma sisältää tietoa verkostamme ja toiminnastamme tällä hetkellä sekä näkymiä millaisena näemme jakeluverkkotoiminnan tulevaisuuden jakelualueellamme.

Sähkömarkkinalain muutoksien (588/2013) perusteella Energiavirasto on määrittänyt, että kehittämissuunnitelman asiakaskuuleminen on pakollinen kaikille jakeluverkkoyhtiöille. Kehittämissuunnitelman asiakaskuulemisluonnos on saatavilla kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä ladattavana PDF-tiedostona.

Nurmijärven Sähköverkko Oy:n kehittämissuunnitelman luonnos asiakaskuulemista varten

Asiakaskuuleminen toteutetaan ulkoisella lomakeportaalilla (Google Forms). Asiakaskuulemisen yhteyteen olemme tehneet tiivistelmän kehittämissuunnitelmasta, jossa on esitelty kehittämissuunnitelman pääkohdat kysymyksien yhteydessä. Kehotamme kuitenkin lukemaan koko kehittämissuunnitelman ennen asiakaskuulemiseen vastaamista. Mikäli haluat kommentoida jotain kehittämissuunnitelman kohtaa, josta ei ole muodostettu erillistä kysymystä, voit jättää avoimen palautteen kyselylomakkeen viimeiselle sivulle.

Asiakaskuuleminen on auki kuukauden ajan: 23.5.2022 - 23.6.2022. Vastauksien perusteella kehittämissuunnitelmaa päivitetään ennen sen lähettämistä Energiavirastolle.

Alla olevasta painikkeesta pääset kehittämissuunnitelman asiakaskuulemislomakkeelle.

Jos yllä oleva painike ei toimi, pääset asiakaskuulemisen lomakkeeseen seuraavasta linkistä: https://forms.gle/7Y7N1YrrHyxD7TEe8.

Ilmajohtoverkon erotin, jonka yhteydessä on vianilmaisimet

Kaukokäyttöinen ilmajohtoverkon erotin vianilmaisimilla

Päävalikko