Nurmijärven Sähkö tarjoaa sähköliittymät ja muut tarvittavat palvelut rakentajille

Nurmijärven Sähkön sähköliittymäpalvelu auttaa sinua kiinteistösi sähköasioissa. Saat palvelustamme neuvoja kiinteistön suunnitteluvaiheessa sekä tietoja liittymisprosessista ja sähköntoimituksesta.

Lausunto sähköliittymästä

Nurmijärven kunnan alueella tarvitset meiltä lausunnon sähköliittymästä ennen rakennusluvan myöntämistä. Lausuntoa varten tarvitsemme kiinteistöstä karttakopion, johon tulee kirjata rakentajan nimi, osoite, puhelinnumero ja rakennuspaikan osoite. Muiden kuntien alueella lausuntoa ei vaadita, mutta meihin on hyvä olla yhteydessä heti rakentamisen alkuvaiheessa, jotta sähköliittymä saadaan rakennettua halutun aikataulun mukaisesti.

Kartan voit toimittaa meille sähköpostitse.

LIITTYMÄN TILAAMINEN

Sähköliittymästä tehdään aina kirjallinen liittymissopimus ja siinä määritellään liittymän toimitusaika ja liittymismaksu. Liittymissopimusta varten tarvitsemme tiedon pääsulakekoosta. Sulakekoon määrittäminen kuuluu sähkösuunnittelijallesi.

Liittymän käyttöönottoa varten tarvitset tontillesi mittauskeskuksen, johon asennetaan sähkönkulutusmittari ja josta saat sähköt rakentamisen ajaksi. Helpoiten tämän voi toteuttaa asentamalla tontille maahan upotettavan mittauskeskuksen, joka toimii rakennusvaiheen jälkeen myös pysyvänä pääkeskuksena. Mittauskeskuksen ja liittymiskaapelin asentaminen kuuluu sähköurakoitsijallesi. Mikäli sähköurakoitsijaa ei vielä tässä vaiheessa ole valittuna, voit pyytää liittymän tilauksen yhteydessä tarjouksen mittauskeskuksen asentamisesta meiltä pari- ja omakotitalokohteisiin. Muihin kohteisiin työmaan aikainen sähköliittymä voidaan toimittaa asiakkaan urakoitsijan asentamaan työmaasähkökeskukseen. Lopullinen liittymä toteutetaan kohteen sähkösuunnitelmien mukaisesti.

Tilaa liittymä

Mittarointipyyntö

Kun sähköliittymä on valmis kytkettäväksi, sähköurakoitsijasi toimittaa meille mittarointipyynnön. Pyyntö tulee lähettää noin kaksi viikkoa ennen toivottua kytkentäpäivää ja siinä tulee olla toivotun kytkentäpäivän lisäksi sähköntoimitustuote, jolle sähkönkäyttöpaikka kytketään. Mikäli mittauskeskus tulee meidän kauttamme, hoidamme pyynnön puolestasi.

Toimita mittarointipyyntö lomakkeella.

Verkkopalvelusopimusvahvistus

Liittymän kytkemisen jälkeen lähetämme sinulle verkkopalvelusopimusvahvistuksen.

Lisätietoja sähköliittymästä

Tarkempia tietoja sähköliittymästä löydät täältä.

Liittymäpalvelun tavoitat numerosta (09) 8780 7400. Palvelu on avoinna arkisin klo 8 - 16, juhlapyhien aattoina ja kesäperjantaisin 1.6 - 15.8 klo 8 - 15. Voit ottaa yhteyttä liittymäpalveluun myös sähköpostitse.

Mikäli olet tulossa tapaamaan meitä toimitalolle, sinun kannattaa soittaa siitä etukäteen ja varata tapaamiselle aika. Tällä varmistamme, että asiantuntijamme on paikalla palvelemassa sinua.

Ohjeita

Olemme koonneet tähän sinua ja sähköurakoitsijaasi varten ohjeita sähköliittymän rakentamista varten. Sähköliittymän yleisiä ohjeita löydät Omakotitalon rakentajan oppaasta. Tarkempia ohjeita sähköurakoitsijalle löytyy muista liitteistä.

Päävalikko