Etusivu / Sähkönsiirto / Sähköliittymä / Liittymän omistajanmuutos

Sähköliittymän omistajanmuutos

Sähköliittymän omistaja voi siirtää liittymissopimukseen perustuvat oikeutensa sähkönkäyttöpaikan uudelle omistajalle tai haltijalle. Siirtäminen edellyttää, että liittymän siirtäjältä ei ole kyseessä olevaan sähkönkäyttöpaikkaan koskeviin sopimuksiin perustuvia saatavia.

Sähköliittymä on irtainta omaisuutta, joka ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä. Jos liittymissopimus halutaan siirtää kiinteistön uudelle omistajalle / haltijalle, siirrosta tulee mainita kiinteistön kauppakirjassa tai siitä tulee tehdä erillinen luovutuskirja.

Kiinteistökaupan yhteydessä kiinteistön uuden omistajan kannattaa varmistaa liittymissopimuksen siirtokelpoisuus liittymän siirtäjältä. Jos liittymän siirtäjältä on saatavia, liittymän uuden omistajan on mahdollisuus ottaa ne vastattavakseen tai ostaa uusi sähköliittymä.

Sopimuksen muutosasioissa kannattaa olla yhteydessä Nurmijärven Sähkön asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen muutospäivää, jotta muutokseen liittyvät sopimus asiat saadaan siirrettyä uuden omistajan nimiin.

Voit lähettää kopion kauppakirjasta meille sähköpostilla tästä.

Päävalikko