Ukkonen aiheuttanut useita sähkökatkoja

Nurmijärven poikki juuri kulkeneet erittäin voimakkaat ukkospuuskat ovat aiheuttaneet useita vikoja sähköverkkoon. Puita on saattanut kaatua sähkölinjojen päälle ja johtoja pudonnut maahan. Vikojen korjaamiseen voi mennä aikaa.

Olemme lisänneet henkilöstöä sekä asiakaspalveluumme että vikojen korjaamiseen maastossa ja teemme kaikkemme, että sähköt saadaan palautettua nopeasti asiakkaille.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, niin olemme tietoisia viasta. Tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta.

Avaa Karttapalvelu.

Päivitys uutiseen klo 15:35

Runsas salamointi aiheutti Rajamäen sähköaseman irtaantumisen kantaverkosta. Pelkästään Rajamäen alueella oli lähes 4000 asiakasta ilman sähköjä.

Nyt sähköt on saatu pääsääntöisesti palautettua. Rajamäen alueella enää mahdollisia yksittäisiä vikoja. Jatkamme myrskyn aiheuttamien vikojen selvittelyä edelleen.

Päivitys uutiseen to 24.6. klo 09:05

Vikoja korjattiin koko keskiviikko ja korjaustöitä jatketaan läpi juhannuksen. Kuvassa eilinen Perttulan alueen jakelua vaivannut vikapaikka. Sähkönjakeluun aiheutuu paikallisia keskeytyksiä, kun puita linjoilta pois korjatessa joudutaan tekemään työkeskeytys. Puita on kaatunut ja johtoja maassa monin paikoin. Jos vielä juhannuksen jälkeen verkosta löytyy linjoille nojaavia puita, joita emme ole käyneet korjaamassa pois, niin pyydämme olemaan yhteydessä vikapalveluumme.

Päivitys uutiseen to 24.6. klo 11:30

Helikopteri lähtee tarkastamaan verkoston vaurioita, jotta asentajat voidaan ohjata oikeisiin kohteisiin. Pahoittelemme lennoista aiheutuvaa meluhaittaa!

Päivitys uutiseen to 24.6. klo 17:15

Helikopteri on nyt lentänyt 75 % verkosta läpi ja löytänyt kuvan mukaiset vikapaikat. Viat korjataan välittömästi ja niistä aiheutuu paikallisille asiakkaille lyhyitä sähkökatkoja. Helikopteri lentää edelleen ja käy tänään koko verkon läpi.

Päävalikko