Uusi led-taulu Klaukkalaan

Klaukkalantien varteen Teboilin kylmäaseman kohdalle on noussut uusi kaksipuolinen noin 16 neliön led-taulu.

Kyse on Nurmijärven Sähkön kustantamasta taulusta, jonka avulla sähköyhtiö haluaa tarjota paikallisille yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuuden viestiä Klaukkalan suosituimman tien varressa. Tauluun myydään mainostilaa kahdelle puolelle, jotta se näkyy sekä Klaukkalasta lähdettäessä että Klaukkalaan tultaessa.

Taululla nähdään kaupallisten mainosten lisäksi kunnan tiedotteita ja Nurmijärven Uutisten uutisotsikoita sekä urheiluseurojen ja yhdistysten ajankohtaisia tapahtumatiedotteita.

Paikallisesti myyntiä hoitaa Nurmijärven Uutisten mediamyynti ja valtakunnallisesti Clear Channel.

Taulun tuomista kustannuksista sähköyhtiön asiakkaiden ei tarvitse olla huolissaan, sillä taulu ei nosta sähkön hintaa. Taulu on ehtinyt jo maksaa itsensä takaisin. Siitä haluamme kiittää vuosisopimuskumppaneita, jotka näkevät taulun tuovan kehittyvään Klaukkalaan nykyaikaista huomioarvoa ja tehokkuutta sekä mainontaan että tiedottamiseen kuntalaisille, koska taulun sisältö on helposti ja nopeasti päivitettävissä.

Digitaalinen ulkomainonta on jo arkipäivää useilla paikkakunnilla ja on hienoa, että mekin saimme sellaisen paraatipaikalle!


Tekniikasta

Näytön koko:                                                  5.76 * 2.88 m2 (18 kabiinia)

Kokonaispinta-ala:                                         2*16,58 m2 =  33,2m2

Optimi katseluetäisyys:                                 10 – 100m

Kirkkaus:                                                         7000 cd/m2

Kirkkauden säätö:                                          Automaattinen

Katselukulma:                                                120 astetta/55 astetta (horisontaali/vertikaali)

Sähkön kulutus:                                             Max. 420W/m2  (ka. n. 100W/m2)

Käyttöikä:                                                        100 000h

Kyseinen malli edustaa uuden sukupolven kevyttä ja erittäin virtapihiä tuoteperhettä. Raaka-aineita tarvitaan n. 50% vähemmän perinteisiin konehuoneellisiin malleihin verrattuna. Korkea valoteho yhdistettynä alhaiseen virrankulutukseen tekee siitä verrattoman valinnan ulkokäyttöön – keskikulutuksen ollessa vain 100W/m2. Yhden n. 16m2 screenin kokonaisvirrankulutus keskimäärin 1,6kWh.

Päävalikko