Uusi Online-palvelu avautuu kuluttajille 02.05.2022

Uuden, vaiheittain käyttöön otettavan Online-palvelumme vaiheen yksi toteutus avautuu kuluttaja-asiakkaidemme käyttöön ma 02.05.2022.

Alkuun uudessa palvelussamme voi tarkastella omia asiakastietojaan ja laskujen perustietoja. Laskujen PDF-kuvien avautuminen pyritään saamaan myös pikaisesti mukaan.

Palvelussa voi myös tarkastella omien sopimusten perustietoja, mutta valitettavasti uusien sopimusten tekeminen ei vielä ole mahdollista vaiheessa yksi. Nurmijärven Sähköverkko Oy:n alueella asuvat asiakkaat pääsevät siirtymään ja päivittämään tietojaan keskeytysviestintäpalveluun.

Huom! Ensimmäisellä kerralla palveluun pitää rekisteröityä vahvan tunnistautumisen kautta, jonka jälkeen voit luoda itsellesi salasanan. Käyttäjätunnuksena toimii rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoite. Vanhan Online-palvelun käyttäjiä ei ole siirretty automaattisesti uuden Online-palvelun käyttäjiksi vaan uuteen palveluun pitää rekisteröityä uudestaan.

Sähkön- ja lämmönkulutustasi voit seurata edelleen Venla-palvelumme kautta ja avoimet laskut löydät kätevimmin Ropo Onlinen kautta. Myös asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa.

Päävalikko