Valokuvauskilpailu ja uudet Facebook-sivut

Nurmijärven Sähkön tavoitteena on näkyä laajemmin myös verkossa asiakkailleen paikallisena, aktiivisena toimijana Nurmijärvellä.

Olemme luoneet uudet Facebook-sivut, joiden kautta tulemme julkaisemaan omia päivityksiä ja kuvia sekä jaamme muiden tuottamaa energia-alaan liittyvää sisältöä.

Toimimme FB-kanavassa myös muiden paikallisten toimijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa ja tuomme näin avoimesti esiin verkostojamme.

Paikallisuus on meille tärkeä arvo, joten sitä korostetaan erityisesti SoMe-viestinnässämme.

Aloitamme Some-uran räväkästi valokuvauskilpailulla. Käy jakamassa kipailupostausta Facebook-sivuistamme!

Pssst! Nurmijärven Sähkö saa oikeuden kilpailukuviin ja voi julkaista niitä some-kanavissaan antamallasi nimimerkillä ja hashtagilla #parastanurmijärvellä.

Nurmijärven Sähkö Oy
Facebook-kilpailun säännöt
Valokuvauskilpailu: Parasta Nurmijärvellä

Kilpailun säännöt

 1. Järjestäjä
  Kilpailun järjestäjänä toimii Nurmijärven Sähkö Oy (myöhemmin tässä tekstissä “kilpailun järjestäjä”).
 2. Osallistumisehdot
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan.
 3. Osallistuminen
  Kilpailuun osallistutaan lähettämällä Nurmijärvi-aiheinen kuva 9.6.2016 mennessä kilpailun järjestäjän sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@nurmijarvensahko.fi. Sama osallistuja voi osallistua kilpailuun useammalla kuin yhdellä kuvalla, mutta voittajia valitessa huomioidaan vain yksi kuva/osallistuja.
 4. Kuvien käyttö
  Osallistumalla kilpailuun osanottajat vakuuttavat, että heillä on täydet oikeudet kuvaan ja sen lähettämiseen ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa kuvan julkaisuun. Samalla osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia markkinointi- ja viestintätarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta. Nurmijärven Sähkö kuitenkin merkitsee some-kanavissaan julkaisemansa kuvat tunnisteella #parastanurmijärvellä ja kuvaajan antamalla nimimerkillä.
 5. Voittajan valinta
  Kilpailun voittajan valitsee Nurmijärven Sähkön työntekijöistä koostuva raati, joka palkitsee mielestään parhaan kuvaajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta siihen sähköpostiosoitteeseen, josta kilpailukuva on lähetetty. Julkaisemme voittajan nimen ja kuvat myös Facebook-sivullamme.
 6. Palkinnot
  Paras kuvaaja palkitaan VIP-lippupaketilla kesäteatteriin Taaborinvuorelle 3.8.2016 Nurmijärven Sähkö Oy:n näytökseen katsomaan Ristö Räppääjää. Lippupaketti sisältää max. 6 lippua. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta siihen sähköpostiosoitteeseen, josta kilpailukuva on lähetetty.
 7. Muut ehdot
  Huomioitavaa on, että kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Toteutus: Nurmijärven Sähkö

Päävalikko